Mr. Faith

Mr. Faiths klovneeventyr startet for over 30 år siden, og har siden det vært hans virkelig store passion!

Begeistring, latter og dyp fascinasjon er det gjennomgående temaet som Mr. Faith tar med seg rundt i landet, og gladelig deler med oss andre. Hans close-up opptreden og sceneshow for både barn, voksne og gamle, er nærværende, morsomt, overraskende og underholdende!

Mr. Faith har samlet sin erfaring fra både inn- og utland hvor han har studert og trent sine ferdigheter. Dette har gitt ham en kunnskap som gjør ham helt unik.

Han er en stor solo-klovn med blandede figurer, som alle avspeiler et univers av sammensatte personligheter fra den virkelige verden. Mr. Faith kommer til oss med sine fantasifulle, oppsiktsvekkende kostymer og karakterer, og lover å gi oss en magisk opplevelse!

“Min Røde næse samler mennesker og skaber nærvær. Det får publikum til at glemme tid og sted og være endnu mere i nuet. Mirakler skaber minder. Det gør tricks ikke”.

Josef Faith Hancock

 

Bil med på messa!

Kjøp billett nå!

Kjøp billett