Jorunn Stiansen kommer i år også!

De fleste av oss vet allerede hvem Jorun Stiansen er. For de som ikke vet det, hun er ekte, ærlig, uhøytidelig, litt gal, morsom, sporty og jordnær. Hun elsker å være i spotlighten og trives best når hun får stå foran kamera, på dansegulvet, eller kan tilbringe tid sammen med nære venner og familie og har ubegrenset tilgang på mye mat og desserter. ​

Helt siden hun vant Idol med 55% av stemmene i tidenes mest sette TV2-sending, har hun vært en folkekjær sanger og underholder som er populær hos både unge og gamle.

Hun imponerte stort i både “Stjernekamp” og “Skal vi danse” der hun kom seg helt til kvartfinalen, og er for fullt tilbake i rampelyset, både på TV og i sosiale medier. Denne munnrappe jenta en perfekt konferansier uansett anledning, holder inspirerende foredrag innenfor flere emner og er aldri redd for en utfordring. ​

Og om vi må få si det selv; hun har sannsynligvis landets mest sjarmerende dialekt.

Nå skal dere alle få møte henne, vi gleder oss til hun skal lede oss gjennom dagen på Fevikmessa!

 

Bil med på messa!

Kjøp billett nå!